Verzending en bezorging

  1. Home
  2. /
  3. Verzending en bezorging
  1. Wat zijn de verzendkosten?

Voor Nederlandse bestellingen bedragen de verzendkosten €6,25. Boven de €60,- geniet je van gratis verzending!

Voor Belgische bestellingen bedragen de verzendkosten €8,95. Boven de €90,- geniet je van gratis verzending!

  1. Kan ik mijn bezorging volgen?

Ja zeker, wij versturen alles met Track & Trace. Jouw bestelling kan je volgen via de bestelstatus pagina, de link hiervan krijg je via een e-mail zodra je bestelling is verzonden.

Het kan soms even duren voordat de Track & Trace status beschikbaar is.

  1. Wat zijn de levertijden?

CaffèNino streeft naar een snelle levering van de producten. Wanneer je op werkdagen voor 17:00 een bestelling plaatst, streven wij ernaar op je bestelling dezelfde dag nog op de post te doen.

  1. Ik ben niet thuis tijdens de bezorging, wat nu?

Kan je pakket niet afgeleverd worden dan ligt het 2 weken op je te wachten op een DPD locatie (Bpost voor Belgische bestellingen). Ook hiervan ontvangt u een notificatie van de chauffeur, hier staat ook de afhaallocatie op vermeld. Na deze 2 weken stuurt DPD de zending terug naar ons magazijn.

  1. Verkeerd adres

Het is de verantwoordelijkheid van de klant om ervoor te zorgen dat het opgegeven verzendadres correct is. Wij doen ons best om de verwerking en verzending te versnellen, zodat er altijd een klein venster is om een onjuist verzendadres te corrigeren. Neem onmiddellijk contact met ons op als u denkt dat u een verkeerd verzendadres heeft opgegeven.

  1. Verloren of gestolen pakketje

Wij zijn niet verantwoordelijk voor verloren of gestolen pakketten. Mocht het geval zijn dat uw Track & Trace aangeeft dat uw pakketje op uw adres is afgeleverd – maar u heeft toch uw bestelling niet ontvangen – meldt dit aub aan, 14 dagen na de aangegeven leverdatum wordt een onderzoek gestart door DPD, wij houden u hierover geïnformeerd tot aan het einde van de onderzoek.

Vragen over je bestelling 

Heb je vragen over je bestelling? Neem dan gerust contact met ons op.

Tel: 024 200 11 40

Email : info@caffenino.nl

Menu